Connect Stuff

Deel geheimen.Maar één keer leesbaar.

Plak een wachtwoord, token of ander geheim. Je krijgt een link die precies één keer werkt. Daarna is het bericht weg.

0 B / 10,0 KB
Verloopt na
  • Versleuteld in je browser
  • Eén keer te openen
  • Verdwijnt vanzelf
Hoe veilig is dit?

Je bericht wordt in je eigen browser versleuteld voordat het wordt verstuurd. De sleutel zit alleen in het laatste deel van de link, na de #, en komt nooit op onze server. Wij kunnen je bericht dus niet lezen.

Zodra de ontvanger op Openen klikt, wordt het bericht van de server verwijderd. Link-previews in Slack, Teams of WhatsApp openen het bericht niet. Niet geopend? Dan verdwijnt het na de gekozen tijd alsnog.